Tilaus ja toimitusehdot

Kumiluoti.fi on Tulos Trading Oy:n (3146483-6) ylläpitämä verkkokauppa.

1. Asiakasrekisteri

Tilauksessa antamasi henkilötiedot tallennamme asiakasrekisteriin. Emme käytä tietojasi markkinointiin ilman suostumustanne.

2. Hinnoittelu

Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat sisältävät aina arvonlisäveron. Tämän lisäksi veloitamme tilauksestanne rahtikulut. Rahtikulujen hinta näkyy aina tilauksellanne.

Tulos Trading Oy pidättää oikeuden kaupan perumiseen selvän hintavirheen tapauksessa Kumiluoti.fi verkkokaupassa.

Maksupalveluntarjoaja:
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

3. Tilaaminen ja toimitusaika

Toimitamme tuotteita Suomen alueelle Ahvenanmaata lukuunottamatta. Voimme kuitenkin poikkeustapauksessa toimittaa tuotteita myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Pyydämme silloin olemaan yhteydessä sähköpostilla info@kumiluoti.fi.

Tuotteiden toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Tuotteiden toimitusaika on riippuvainen Postin ja Matkahuollon toiminnasta. Pyrimme lähettämään tilaukset mahdollisimman nopeasti kahden seuraavan arkipäivän aikana.

Ilmoitamme mahdollisista viivytyksistä sähköpostilla, viestillä tai puhelimitse.

4. Tilauksen peruuttaminen ja palauttaminen

Tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita, mitkä ovat alkuperäisessä pakkauksessaan. Palauttaminen tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella

palautusosoite:

Kumiluoti

Helsinginkatu 24

00530 HELSINKI

5. Reklamaatiot

Jos asiakas saa rikkoutuneen tai viallisen tuotteen reklamaatio on tehtäva seitsemän(7) päivän kuluessa sähköpostilla info@kumiluoti.fi osoitteeseen.

6. Muut ehdot

Emme vastaa meistä riippumattomista syistä tapahtuneista toimitusten viivästymisistä tai estymisistä. Tämmöisiä voivat olla ongelmat tietoliikennyhteyksissä tai kuljetuksessa.